Dags att byta ut era entrépartier?

Letar ni efter nya, snygga entrépartier? Det finns en del entrépartier att hitta hos MIR. Där är det bara att välja vilket av dem du vill ha, sedan så kan de måttanpassa den, på millimetern. Det finns inga partier i lager, utan de tillverkas alltid på beställning. Det gör att det entréparti ni bestämmer er för det kommer att passa perfekt där du ska ha den. Sedan kan ni även få hjälp med att montera dit den. Det av en erfaren montör. Utöver entréer så har MIR även tillverkning av fönster. Hos dem är det alltid 10 års garanti, både på fönster, entrépartierna samt själva monteringsjobbet.

Hos MIR kan ni även få hjälp med att renovera fönster. Kanske ni är en BRF som vill fräscha upp era fastigheter? Då kan ni vända er till detta företag!

Skaffa en ny entré

När det gäller entrépartier så kan du och din BRF få dessa helt anpassade efter önskemål och behov. Ni kan välja mått, färg och utseende. Det går utmärkt att anpassa dessa entréer så att de passar bra ihop med husets fönsterpartier samt även fasaden. Det som MIR använder sig av, det är premiumprodukter från Schüco.

Detta får ni om ni väljer entrépartier via MIR:

  • Måttanpassat
  • Egen tillverkning
  • Egna montörer
  • Garanti

Börja med att välja ut det entréparti som passar. Sedan så kan MIR måttanpassa dem. Sedan så tillverkas de i deras egen fabrik som ligger i Vimmerby. Då de är färdiga, så kommer en eller flera montörer och sätter upp det, så att det blir rätt. Jobbet och entrén har sedan 10 års garanti.