En svart spegel kan vara snygg del av din inredning

En svart spegel eller en spegel i valfri färg, det kan göra en hel del för din inredning. En svart spegel kan vara en riktigt bra inredningsdetalj. Speglar är ju idag mer än bara något man har i badrummet eller hallen. De är både praktiska och snygga och det passar att ha en spegel i nästan alla dina rum. Fördelar med att ha en spegel i ett rum är:

  • Den gör rummet större
  • Den skapar ljus
  • Den skapar rymd

En spegel kan alltså göra att ett rum ser större ut, då den reflekterar det som finns i rummet. Det gör även att det blir mer ljus och en större rymd. Idag är det allt mer populärt att inreda med speglar. Det märks av genom att det numera finns en massa former, färger och storlekar att välja mellan.

Inred med svarta speglar

En svart spegel eller en spegel i valfri färg är inte fel att satsa på. Du kan till exempel ha en spegel i ditt vardagsrum, istället för en tavla. Du kan då med fördel satsa på en rund modell. Annars är det inte fel att ha en stor och maffig spegel på en av väggarna. Om du har en tavelvägg, sätt då upp en liten spegel bland dessa, det är snyggt!

Du kan även ställa en spegel i din hylla eller på din byrå eller var du känner att den passar bäst. Sedan kan du även skapa en hel vägg, med bara speglar. Då med olika storlekar, men i samma stil. Det blir effektfullt!