Smarta planteringspåsar för din damm

Något som kan vara smart att använda är planteringspåsar. Med planteringspåsar för din damm, så kan du plantera vattenväxter på ett mycket enklare sätt. Påsen i sig formas efter underlaget samt att det läcker inte ut vare sig lera eller jord. Den släpper dock igenom vatten så att växten får det den behöver. Ska du plantera vattenväxter så ska du använda dig av vattenväxtjord och näringskulor. När det gäller näckrosor så ska du använda dig av näckroslera och näringskulor.

Påsar för plantering i vatten

Du som vill få tag på bra planteringspåsar för att plantera växter i din damm, du kan kolla in Granskattehults Damm & Trädgårdstrivsel. De har en mängd olika produkter inom plantering i damm. Bland annat kan du just hitta påsar att plantera i, men även planteringskorgar, planteringsduk, vattenväxtjord, näckroslera, näringskulor, planteringsöar och en massa mer.

Bra produkter för din damm

Hos Granskattehults Damm & Trädgårdstrivsel kan du hitta det mesta du behöver ha för din damm eller för att anlägga en damm. Du hittar bland annat pumpar, filter, vattenvård, slangar och kopplingar samt även produkter för fiskar i damm så som fiskfoder. Så ska du anlägga en damm, eller fixa med den du redan har, kolla då in deras sortiment.

Hos detta företag hittar du även växter att plantera i dammen. Bland annat har de:

  • Vattenväxter
  • Näckrosor
  • Sumpzonsväxter
  • Fuktzonsväxter
  • Undervattensväxter
  • Flytande vattenväxter

Köp till det du behöver för att kunna plantera dessa i din damm. Du hittar som sagt att det du behöver i detta företags sortiment.